fittactics usluge

U S L U G E

Fitness is like a relationship. You can't cheat and expect it to work.

Trening 1:1
Online trening
Korekcija tehnike
Plan ishrane
Konsultacije

Trening 1:1

Online trening

Korekcija tehnike

Plan ishrane

Konsultacije

Trening 1:1

Personalne treninge započinјemo razmenom informacјa koje su neophodne za kvalitetnu saradnju, i nakon razgovora mogu znati da li sam ja trener koji može da ispuni tvoja očekivanja i da zajednički dodjemo do željenih rezultata. Takode, važno je i da ti razmislis da li sam ja trener koji odgovara tebi.

Ono što је odmah važno da znaš - ako očekuješ rezultate preko noći, ја nisam trener za tebe. Ukoliko počinješ sa treninzima, važan је kontinuitet, оdrеdjеnо vreme da dodješ do cija. Ako si spreman posvećeno da treniraš, siguran sam da ćemo zajednički doći do sjajnih razultata.

Prvi trening je besplatan, na njemu ćemо se upoznati, videću kolike su tvoje mogućnosti trеnutnо, koji su tvoji nedostatci, a koje dobre strane, i na osnovu toga ćemo kreirati plan treninga kako bi iskoristili tvoj pun potencijal.

Plan ishrane dobijaš u sklopu personalnih treninga!

Bez praćenja ishrane skoro je nemoguće doći do željenog cilja. Samo trening nije dovoljan da sebe dovedeš u formu u kojoj želiš da budeš. Pravilna ishrana je važna kako za izgled, tako i za dobre performanse na treninzima.

Zbog toga uz personalne treninge dobijaš plan ishrane koji je prilagođen tvojim potrebama, i koji se vremenom prilagodjava tvojoj formi i ciljevima.

Kako izgledaju treninzi?

Plan treninga formiram u skladu sa tvojim mogućnostima, trenutnom formom i ciljem do kojeg želiš da dodjem. Preporučujem da treninzi budu do 3 do 4 puta nedeljno, ne više od toga, ali se za broj treninga deogovaramo. Trening nije vremenski ograničen i traje onoliko koliko je potrebno da uradiš ono što je predvidjeno za taj trening. To nekada može biti 45 minuta, 60 minuta , pa čak i duže ako bude potrebe. Na početku treninzi su nešto kraći jer je najčešće dovoljan kraći period da uradiš predviđene vežbe za taj trening, a vremenom treninzi postaju nešto duži jer tvoja forma i mogućnosti dozvoljavaju nešto zahtevnije treninge.

Online trening

Kako funkcioniše online saradnja sa mnom?

Pre svega, važno je da razmenimo sonovne informacije i da ti i ja procenimo da li možemo ostvariti dobru saradnju, da li sam ja trener az tebe i da li mogu da ti pomognem da dodješ do željenog cilja i forme.

Nakon uplate novca dobijaš upitnik koji popunjavaš detaljno. Ako postoje nejasnoće i ako su potrebne dodatne informacije, komuniciramo dalje puitem mejla, dm-a, wa-a ili vibera.

U roku od 48 sati od trenutka kada mi pošalješ sve potrebne informacije dobijaš plan treninga i plan ishrane. Svaka vežba će biti objašnjena kak ose izvodi. Plan treninga i plan ishrane su napravljeni posebno za tebe, na osnovu tvojih potreba i trenutne forme.

Kako izgleda online saradnja?

Kako nisam u mogućnosti da uživo pratim tvoj procesa najvažniji deo online coachinga jeste tvoja povratna informacija.

Uz zavisnosti od potrebe, na dnevnom, nedeljnom ilki dvonedeljnom nivou biće potrebno da mi pošalješ izveštaje o svom napretku, trenutnoj formi i kilaži, kao i snimke treninga kako bih bio siguran da svaku vežbu izvodiš pravilno, jer je to jedini način da dođeš do željenog cilja i forme.

Svako ko je u mogućnoswti ima priliku da dodje 2 puta mesečno na trening da proverimo tehniku vežbi.

Korekcija tehnike

Da li si siguran da sve vežbe radiš pravilno? Radiš neku mišićnu partiju stalno, a ne napreduješ? Ne napreduješ na čučnju, mrtvom dizanju, benču?

Želiš sam da organizuješ svoje treninge, imaš osnovno predznanje o fitnesu, ali se plašiš da ne izvodiš sve vežbe pravilno?

Ako želiš da poboljšaš svoju tehniku i dodješ do rezultata bez mogućih povreda na treningu koje umeju da budu vrlo ozbiljne – onda je trening korekcije tehnike za tebe. Postoji mogućnost i da online putem rešimo nedoumice u vezi pravilnog izvođenja vežbi tako što ćemo zajedno komentarisati snimke tvog treninga i vežbi koje radiš.

Plan ishrane

Potreban ti je plan ishrane?

Pre nego što te informišem o načinu izrade plana ishrane, želim da napomenem da ukoliko želiš da regulišeš svoju ishranu, a da pritom i treniraš, uvek predlažem pre opciju ONLINE TRENER jer ukoliko imam uvid u tvoj plan treninga, mnogo bolje mogu da formiram plan ishrane da odgovara tvojim potrebama, intenzitetu treninga i cilju koji želiš da postigneš.

Međutim, ako smatraš da ti je potreban samo plan ishrane, tu sam i za takav vid saradnje. Na osnovu upitnika koji ti šaljem, dobijam informacije o tvojim ciljevima, kilaži, o tome da li treniraš i koliko često, da li si alergičan na neku hranu, da li ti ne prija neka hrana ili je jednostavno ne voliš – i takvu hranu ne dobijaš u svom planu ishrane.

Šta sadrži plan ishrane?

Nakon što mi pošalješ popunjen upitnik, dobijaš plan ishrane za 4 nedelje sa tačno određenom količinom makronutrijenata za koju smatram da ti je potrebna u tom trenutku. Dobijaš tačno odrešđenu količinu namirnica koju treba da uneseš, kao i alternative za te namirnice ukoliko ti nisu dostupne u nekom trenutku. Plan ishrane koji ti pošaljem je poželjno pratiti okvirno 4 nedelje, a nakon tog perioda su moguće korekcije plana, kako bi se prilagodio trenutnoj formi u kojoj si.

U cenu plana ishrane uključena je jedna konsultacija i jedna korekcija plana nakon 2 nedelje.

Konsultacije

Potreban ti je savet?

Ukoliko si dovoljno upućen u fitnes i imaš već osmišljen svoj plan treninga i ishrane, ali imaš neke nedoumice i potrebna ti je pomoć – možeš mi se javiti da održimo konsultacije u kojima ću prokomentarisati tvoj plan ishrane i treninga,dati ti neke smernice i savete i odgovoriti na tvoja pitanja.

Nekada samo jedan savet može da ti popravi formu, da ti popravi tehniku na nekoj veži ili da pomogne da vaga pokaže nekoliko kilograma više ili manje, zavisno od cilja.

Konsultacije obavljam uživo, preko skajpa, video pozivom preko wa-a ili vibera.